2016-2017 Bahar Dönemi Ders Kaydı İşlemleri

logo fakulte k2016-2017 Öğretim yılı bahar dönemi ders kaydı işlemleri 30/01/2017 tarihinden itibaren açılmış olup 08/02/2017 tarihine kadar devam edecektir. Harç ücretleri Halkbank şubelerinden yatırılabilecektir.

Hazırlık sınıfı öğrencilerinin kaydı sistem tarafından otomatik olarak yapılacak olup sadece 2. öğretim öğrencilerinin harç ücretini Halkbank şubelerine yatırması gerekmektedir.

Ders kayıt otomasyonu, öğrencinin geçmiş dönem ders notlarını göz önünde bulundurarak, alabileceği miktarda dersi listeler. Yönetmeliğin 11. maddesine göre bazı öğrencilerin alabilecekleri kredi sayıları değişiklik gösterebilir. Bu bilgilere rağmen, otomasyondaki ders listesinin hatalı olduğunu düşünen öğrencilerin danışmanlarıyla irtibat kurmaları gerekmektedir.

Dönemlik dersler ve kredi bilgileri ile ilgili bağlantılar aşağıdadır:

İlahiyat Bölümü Müfredatı (Eski Müfredat)

İlahiyat Bölümü Müfredatı (Yeni Müfredat) (2014-2015 sonrası kayıt yaptıran öğrenciler için geçerlidir.)

Ders Eşlenikleri (Müfredat değişikliği sebebiyle alınamayan derslerin karşılıkları)

* 2016-2017 Bahar Dönemi Ders Programı için tıklayınız.

Müfredat değişikliğinden dolayı sistemde gözükmeyen alt sınıf derslerini alabilmek için dilekçe doldurulup danışmana teslim edilmesi ve kaydın pembe form aracılığıyla yapılması gerekemtekdir.

* Üniversitemiz Yönetmeliği için tıklayınız.  Kayıt işlemi için tıklayınız. (Uyumluluk modu etkinleştirilmiş İnternet Explorer önerilir. Nasıl Yapılır?) Muhtemel sistem hataları ve çözümleri için tıklayınız.

Lütfen Dikkat! Ders kaydı iki aşamalı bir süreçtir:

Sistem üzerinden kaydınızı yaptıktan sonra, danışmanınıza onaylatmanız gerekmektedir.

Danışman onayı için sorun çıkmadığı takdirde fakülteye gelmenize gerek yoktur.

Ancak fakülteye geldiğinizde ders kayıt formunun imzalı bir çıktısını, danışmanınıza ve öğrenci işlerinize teslim etmeniz gerekmektedir.

Danışman, belirli aralıklarla onay isteklerini kontrol ederek uygunsa kabul, değilse düzeltilmesi isteği ile reddeder. Bu işlemi öğrenci sayfanızdan takip etmeniz gerekmektedir. Kaydınız onaylanmadığı veya reddedildiği takdirde danışmanınızla mutlaka irtibat kurmalısınız. Aksi takdirde hak kaybı yaşayabilirsiniz.

Lütfen, kaydınızın onaylanması için aşağıdaki anketi doldurunuz.

Ders kaydınızın onaylanabilmesi için dönem değerlendirme anketini doldurmanız gerekmektedir. Bu anketi doldurmadığınız sürece ders kaydınız, danışmanınız tarafından onaylanmayacaktır. Anketteki bilgiler kesinlikle hocalarla paylaşılmayacak, verdiğiniz bilgiler gizli kalacaktır. Anketin sonundaki "anketi başarı ile tamaladınız" ​ yazısını görmeden anket tamamlanmış olmayacaktır.

Aşağıdaki linklerden sınıf ve şubenize göre anketi seçip doldurmaya başlayabilirsiniz.

1a 1. öğretim

1b 1. öğretim