YENİ KİTAP: Hz. Peygamber'in Nübüvvetin Süresi ve Kapsamı

kapak onGaziantep Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi Kelâm Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde 17-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Cenani İlmî İhtisas Toplantıları’nın ilki yapılıp, toplantı kapsamında “Hz. Peygamber’in Nübüvveti’ nin Süresi ve Kapsamı” çalıştayı gerçekleştirilmişti.

Koordinatörlüğünü Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelâm Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Çınar’ın üstlendiği bu çalıştayda sunulan bildiriler ve bu bildiriler ile ilgili yapılan müzakereler kitap haline getirildi.  Fakültemiz tarafından yayınlanan kitabın, bu alandaki çalışmalara katkı sağlamasını umut ediyoruz.

Kitaba önümüzdeki günlerde İSAM Kütüphanesi ve üniversite kütüphanelerinden ulaşabilirsiniz.

Kitabın PDFsi için tıklayınız.

kapak on b