Gençlik Ve Spor Bakanlığımızca, farklı sosyokültürel arka plana sahip gençlerin spor yoluyla bir araya getirilerek, toplumda farklı kültürler arasında karşılıklı saygı ve güven ortamının oluşturulmasına katkı sağlanması, gençlerin  kendini  ve  karşıdakini tanıyarak  güçlendirilmesi  ve  birlikte  yaşama  kültürünün  geliştirilmesi amacıyla "Biz Bir Takımız" projesi hayata geçirilmiştir. 2022-2023  öğretim  yılı  bahar  döneminde  14  hafta  süresince  6.  Sınıf  30  öğrencinin  katılımıyla haftada  bir  gün  (Cumartesi  veya  Pazar  günü  -  günde  4  saat)  şeklinde  Gazikent  Gençlik  Merkezinde uygulanacak  olan  projede  gönüllü  eğitici  olarak  görev  almak  isteyen  öğrenciler başvurabileceklerdir.