• 0 (342) 369 60 65 Dahili: 3200

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından bildirilmiştir.

Yükseköğretim öğrencilerinin, yetenek yönetimi yaklaşımı ile istihdam edilebilirliklerini desteklemek amacıyla; fırsat eşitliği temelinde, liyakat ve yetkinlik esaslarına uygun olarak yürütülen “Ulusal Staj Programının” başvuruları 28 Aralık 2023'te başlamış olup 10 Mart 2024 tarihinde sona erecektir. Öncelikli hususlar aşağıda paylaşılmış olup, ilave bilgilendirmeler bilahare e-posta ile iletileceği bildirilmiştir.

Bu doğrultuda;

Tüm öğrencilerimizin Program hakkında bilgilendirilerek başvuruya yönlendirilmesi için (Örnek içerikler EK-1 ve  EK-2'de paylaşılmıştır.),

- Başvuruda bulunan tüm öğrencilerin belge kontrol işlemlerinin; 2 Şubat 2024 tarihi itibariyle Kariyer  Merkezinizin erişimine açılan Kariyer Kapısı üzerinden  17 Mart 2024 tarihine kadar EK-3'te paylaşılan “Belge Kontrol Klavuzu”na uygun şekilde tamamlanması gerekmektedir.

- Bölüm ayrımı gözetmeksizin, Program kapsamında staj yapmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizin sigorta bildirimleri ve prim ödemeleri, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun 5/b maddesi uyarınca, üniversitemiz tarafından yapılacaktır.

İlgili Dokümanlar aşağıda verilmiştir.

Lütfen Ek'leri Tıklayınız…

Ek-1

Ek-2

Ek-3