• 0 (342) 369 60 65 Dahili: 3200

Öğrencilerle Fakülte Yönetimi Buluştu

Bahar döneminin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde öğrenciler İlahiyat Fakültesi Dekanlığının düzenlediği etkinlikte Fakülte Yönetimi ile bir araya geldi. 7 Mayıs Cuma saat 14.00’da çevirim içi gerçekleştirilen programa Fakülte yönetimiyle birlikte yaklaşık 230 öğrenci katıldı.

Program İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Mustafa Tayyip Yaşar’ın Kur’an tilavetiyle başladı. Daha sonra Dekan Prof. Dr. Şehmus Demir öğrencilere bir konuşma yaptı. Öğrencilere uzaktan eğitim sürecinde gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Demir, öğrencilerin fakülteden uzak kaldıkları şu dönemi iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti. Derslerinin dışında İlahiyat formasyonunu geliştirmeye yönelik okumalar da yapmalarını tavsiye etti. Öğrencilerin canlı derslere katılım noktasında daha fazla hassas olmalarını istedi ve yaklaşan dönem sonu sınavlarında öğrencilere başarılar dileyerek Ramazan bayramlarını kutladı.

Program daha sonra öğrencilerin görüş-öneri ve sorularını paylaşma ile devam etti. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa ÜNVERDİ öğrencilerin yönelttikleri soruları cevapladı. Ayrıca öğrencilerin gerek derslerle gerekse eğitim-öğretim süreciyle ilgili sorunlarını dinleyerek notlar alan Ünverdi, bunları fakülte yönetimi olarak değerlendireceklerini ve fakültede eğitim-öğretimin kalitesini yükseltmek için gerekli adımları atacaklarını söyledi. Öğrencilerin akademik gelişimi için okuma grupları oluşturacaklarını, fakülte sayfasında okuma listeleri paylaşacaklarını ve öğrenci etkinliklerine daha fazla ağırlık vereceklerini ifade etti. Toplantı bayramlaşma ile sona erdi.