• 0 (342) 369 60 65 Dahili: 3200

DUYURU

Bilindiği üzere Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Bakanlığımıza bağlı her derce ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tatil sürelerinin 30 Nisan 2020 tarihine kadar uzatıldığından Uygulama Öğrencisi Değerlendirme Sisteminde öğrenci mağduriyetlerinin yaşanmaması için uygulama öğretmenlerimizin tatil edilen haftalar için sistemde uygulamanın “yapılmadığını” belirtmeleri gerekmektedir.

Öğretmenlik Uygulamaları Dersleri okullar açıldıktan sonra uygulama öğretmeni ve uygulama öğretim elemanı tarafından uygulama öğretmeninin ders saati ve programı göz önünde bulundurularak yapılamayan ders/derslerin telafisi sonraki haftalarda gerçekleştirilecektir.

Konu ile ilgili olarak değişen/gelişen durumlara bağlı olarak bilgilendirmede bulunulacaktır.

Güncel liste için tıklayınız.